Ήταν το περασμένο καλοκαίρι στην Κρήτη, όταν οι δυο καλοί μου φίλοι Άννα και Νίκος, μου ζήτησαν να πάω μαζί τους γιατί έψαχναν φωτογράφο για το γάμο τους και ήθελαν οπωσδήποτε τη γνώμη μου. Ο καιρός πέρασε και τελικά μου ανακοίνωσαν πως ήθελαν να αναλάβω εγώ τη φωτογράφηση του Γάμου τους αλλά και της Βάπτισης των δύο παιδιών τους που θα γινόταν μετά το Γάμο. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό γιατί είμαστε φίλοι από τα φοιτητικά μου χρόνια στο Ηράκλειο και κάναμε στενή παρέα. Και η μεγάλη μέρα ήρθε! Η φωτογράφηση άρχισε από το σπίτι της νύφης, σε ένα όμορφο χωριό νότια του Ηρακλείου. Βέβαια η παράδοση τηρήθηκε και στα δύο σπίτια οπότε το γλέντι είχε ήδη αρχίσει με μπαλωθιές και μαντινάδες ενώ το σπιτικό κρασί και το ρακί έρεαν σε αφθονία. Η θετική επίδραση του πολυήμερου αλκοόλ φάνηκε και στην φωτογράφηση μετά το γάμο. Το ζευγάρι ήταν πολύ χαλαροί και τόσο χαρούμενοι, που πραγματικά τους έκανα ότι ήθελα! Και το γλέντι φυσικά συνεχιζόταν με κρητικές νοστιμιές και πολύ κέφι. Οι καλεσμένοι σε αυτό το γάμο σίγουρα θα τον θυμούνται για πολύ καιρό. Και εγώ όμως για ένα λόγο παραπάνω. Η μητέρα του γαμπρού μου έκανε δώρο μία άσπρη κρητική μαντήλα που δίνεται μόνο για το γάμο. Χειρονομία συμβολική, σημαντική και πολύ ξεχωριστή.

 

Κρήτη, στην γλυκιά ζάλη του καλοκαιριού, δύο νέοι άνθρωποι που περπατούν μαζί σε μια νέα ευτυχισμένη ζωή. Στεκόμαστε δίπλα τους σιωπηλοί, κινηματογραφώντας τη μοναδικότητα των δικών τους στιγμών.

 

Πείτε μας την γνώμη σας! Εάν θέλετε κι εσείς ένα βίντεο για να αποθανατίσετε τις πιο όμορφες στιγμές σας, επικοινωνήστε μαζί μας!