Ήμασταν έτοιμοι από νωρίς το πρωί. Ξεκινήσαμε από τη Θεσσαλονίκη με μια υπέροχη μέρα να λάμπει γύρω μας. Λίγο πριν τις 10 φτάσαμε στο πανέμορφο χωριό Κρηστώνη, λίγο έξω από το Κιλκίς, με τους γονείς της Αναστασίας, τον Κώστα και την Κική, να μας υποδέχονται όλο χαρά στο μεγάλο κτήμα της οικογένειας. Όλοι ήταν εκεί, οι παππούδες, στενοί συγγενείς και φίλοι. Προλάβαμε την μικρή Αναστασία ενώ κοιμόταν ακόμα στην κούνια της και το τρυφερό αυτό θέαμα έκανε την κάμερα μας να πιάσει αμέσως δουλειά! Η φωτογράφηση άρχισε αμέσως και συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια όλης της προετοιμασίας για τη Βάπτιση. Στις 12 πήγαμε όλοι μαζί στην εκκλησία για να αρχίσει το μυστήριο. Βέβαια η μικρή Αναστασία έκανε ιδιαίτερη αίσθηση σε όλους όταν έφτασε με το μικρό τετρακίνητο όχημα μαζί με το θείο της και τη μητέρα της. Το μυστήριο ευλαβικό και σε κλίμα απόλυτης κατάνυξης, με την γλυκιά Αναστασία να ζει τις πρώτες στιγμές μιας ευλογημένης ζωής. Ακολούθησε δεξίωση με γεύμα στο κτήμα της οικογένειας, δίπλα από την πισίνα. Ο στολισμός ιδιαίτερος και σε κάθε γωνιά έβλεπες και μια μικρή λεπτομέρεια που συμπλήρωνε το σκηνικό γιορτής. Οι φωνές, τα χρώματα, οι γλυκιές μυρωδιές, όλα δημιουργούσαν μια ξεχωριστή και πολύ χαρούμενη ατμόσφαιρα. Τα παιδιά δεν σταμάτησαν λεπτό να παίζουν με τον κλόουν και την νεράϊδα που με φροντίδα ζωγράφιζε τα πρόσωπα τους. Ένα χαρούμενο πάρτυ για τα παιδιά, με πρωταγωνίστρια την μικρή Αναστασία, που λεπτό δεν έπαψε να χαζεύει γύρω της. Οι μικροί της φίλοι, γρήγορα μετέφεραν το παιχνίδι τους γύρω και μέσα στην πισίνα. Βουτιές, τρεχαλητά που βέβαια δεν άφησαν ασυγκίνητους και τους μεγάλους, που γρήγορα άρχισαν και εκείνοι με τη σειρά τους να απολαμβάνουν το δροσερό νερό της πισίνας. Μια Βάπτιση ξεχωριστή, μια μεγάλη γιορτή όπου το κέφι, τα πούρα και τα κοκτέιλ έρρεαν άφθονα, σαν το γέλιο των μικρών παιδιών.

Την μικρή Αναστασία την είδαμε για πρώτη φορά την ημέρα της Βάφτισης. Κοιμόταν ήρεμη στο κρεβατάκι της. Η εικόνα αυτή μας κέρδισε αμέσως. Αθώα, τρυφερή και απίστευτα γλυκιά. Λίγο αργότερα ξύπνησε και αμέσως άρχισε να μας χαμογελά. Αυτό ήταν! Δεν θέλαμε τίποτα άλλο παρά μόνο το διαρκές της χαμόγελο μέσα στα πλάνα μας. Οι στιγμές που ακολούθησαν, μοναδικές όσο και η ίδια!

Σχόλιο του πατέρα: ❝Απλά θεϊκό! Μπράβο!❞

 

Πείτε μας την γνώμη σας! Εάν θέλετε κι εσείς ένα βίντεο για να αποθανατίσετε τις πιο όμορφες στιγμές σας, επικοινωνήστε μαζί μας!