Η Βάπτιση του Γιώργου έγινε σε ένα πολύ παλιό και ιδιαίτερα επιβλητικό μοναστήρι, στους πρόποδες του Παγγαίου. Με τους γονείς δεν γνωριζόμασταν, είχαν όμως μάθει για τη δουλειά μας, επικοινώνησαν μαζί μας και ουσιαστικά συναντηθήκαμε λίγο πριν την Βάπτιση στο γραφικό χωριό που είναι και ο τόπος καταγωγής τους. Ο μικρός Γιώργος ήταν διαρκώς ανήσυχος αλλά η ομορφιά του χώρου γρήγορα επέδρασε ευεργετικά σε όλους μας. Μετά το μυστήριο, ακολούθησε δεξίωση στην παραδοσιακή ταβέρνα. Η εξαιρετική θέα στην πλαγιά του βουνού, η ομορφιά της φύσης και η ωραία γιορτή που οι γονείς είχαν ετοιμάσει, άφησαν σε όλους τις πιο καλές εντυπώσεις. Και ο μικρός Γιώργος, ήρεμος πια, κοίταζε γύρω του ίσως με μια δόση περιέργειας για την νέα του ζωή που μόλις είχε αρχίσει.

Το παλιό μοναστήρι, στέκεται περήφανο στη δόξα του ενάντια στο χρόνο, επηρεάζοντας θετικά τη διάθεσή μας για τη δημιουργία ξεχωριστών πλάνων.

 

 

Πείτε μας την γνώμη σας! Εάν θέλετε κι εσείς ένα βίντεο για να αποθανατίσετε τις πιο όμορφες στιγμές σας, επικοινωνήστε μαζί μας!