Η φωτογράφηση έγινε σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης. Αρκετοί περαστικοί σταμάτησαν μόλις είδαν τους φωτογράφους και στη συνέχεια η απλή περιέργεια έγινε χαμόγελα και ευχές για τη Γιώτα και τον Βασίλη που ζούσαν τη δική τους ιστορία. Εκείνη, απόλυτα εξοικειωμένη πια με το φακό, από την πρώτη στιγμή έδειξε το πόσο πολύ της άρεσε όλη η διαδικασία της φωτογράφησης. Η άνεση που είχε, η γενικότερη παρουσία της και η κίνησή της σε κάθε λήψη, με μία φράση χαρακτηρίζονται: ο φακός σε λατρεύει!

Μοναδικές στιγμές για το ευτυχισμένο ζευγάρι που ξεκινά μια κοινή πορεία ζωής. Σταθήκαμε δίπλα τους, σιωπηλοί θεατές, καταγράφοντας μέσα από τα πλάνα μας τη δική τους ιστορία.

 

Αυτές οι φωτογραφίες Γάμου είναι από μια πολύ αγαπημένη δουλειά. Η φωτογράφηση έγινε στη Θεσσαλονίκη, την επόμενη του Γάμου του ευτυχισμένου ζευγαριού. Η χαρά τους αλλά και η άνεση που είχαν απέναντι στο φακό μας φαίνεται σε κάθε λήψη. Ξεκινήσαμε νωρίς το πρωί από τα κάστρα, και οι πρώτες φωτογραφίες Γάμου είναι όλες εξωτερικές λήψεις με σύμμαχό μας το άπλετο φως. Συνεχίσαμε τη μεγάλη βόλτα μας στην ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη με το ζευγάρι να απολαμβάνει όλη τη διαδικασία της φωτογράφησης. Επέλεξα για εσωτερικό σκηνικό ένα πολύ ωραίο και ατμοσφαιρικό χώρο μέσα στο λιμάνι της πόλης. Το ντεκόρ, ο φωτισμός και η αισθητική του ήταν ότι έψαχνα! Το ζευγάρι, αισθανόταν πολύ όμορφα, λες και ήταν σε οικείο χώρο. Και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Ταυτίστηκαν με το φακό μας και με φυσικότητα και άνεση στάθηκαν μπροστά του. Και ήταν ακριβώς αυτό που θέλει κάθε φωτογράφος: την επικοινωνία και την αποδοχή από το μοντέλο του! Η ώρα περνούσε και οι δημιουργικές μας αναζητήσεις συνέχιζονταν. Περνάγαμε καλά και εμείς και το ζευγάρι μας. Όμως θέλαμε να μη χάσουμε το φυσικό φως, οπότε χρησιμοποιήσαμε τον εξωτερικό χώρο για το τελικό σκηνικό μας. Όλες οι τελευταίες λήψεις για τις φωτογραφίες του Γάμου, έγιναν δίπλα στη θάλασσα με φόντο την όμορφη Θεσσαλονίκη!

 

         

 

Πείτε μας την γνώμη σας! Εάν θέλετε κι εσείς ένα βίντεο για να αποθανατίσετε τις πιο όμορφες στιγμές σας, επικοινωνήστε μαζί μας!