ΠΡΟΦΙΛ

Η Wedding Vision, είναι μια εταιρεία οπτικοακουστικής παραγωγής που ειδικεύεται στη μαγνητοσκόπηση και τη φωτογράφηση γάμων και βαπτίσεων στην Ελλάδα. Ένα αναπόσπαστο κομμάτι της Art Vision, μιας εταιρείας με εκτεταμένη παρουσία στον τομέα της τηλεόρασης, οι υπηρεσίες της Wedding Vision καλύπτουν ολόκληρη τη χώρα. Η γνώση, η εμπειρία, ο σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός και η συνεργασία με διάσημους ξένους κινηματογραφιστές, μας έχουν κάνει εμπειρογνώμονες στον τομέα, με αποτέλεσμα εμπνευσμένες ταινίες γεμάτες συναισθηματικές, φανταστικές και καλλιτεχνικές λήψεις.

Η γαμήλια κινηματογράφησή μας δραπετεύει από τα στενά όρια – τονίζει και μετατρέπει τις εικόνες σε αποσπασματικές ιστορίες της τέχνης. Μέλος σημαντικών διεθνών κινηματογραφικών συλλόγων, η Wedding Vision συμβάλλει ουσιαστικά στις εξελίξεις του τομέα. Το έργο μας αποτελεί έναν σύγχρονο τρόπο κάλυψης κοινωνικών εκδηλώσεων και ειδικών περιστάσεων, παρουσιάζοντας ταινίες υψηλότερης ποιότητας, μέσα από μια διαχρονική αισθητική.

Συμμετέχουμε ενεργά σε σεμινάρια σχετικά με την κινηματογράφηση και τις σχετικές τεχνολογίες, με στόχο τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας και τη διατήρηση των σύγχρονων τάσεων.

Behind the scenes

Dinos Kapetanos – Meet the man behind the vision.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ντίνος ήταν αγόρι, στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών. Το ενδιαφέρον του για τη φωτογραφία μετατράπηκε σε πάθος από την πρώτη του δουλειά. Αφού έλαβε την πρώτη του κάμερα, έλαβε μέρος στην πρώτη του επαγγελματική δουλειά, με τον πατέρα του ως τον πιο ένθερμο υποστηρικτή του.

Η επιθυμία του ήταν να μετατρέψει τις ιδιαίτερες στιγμές των ανθρώπων στις πιο ευτυχισμένες αναμνήσεις τους. Λίγοι θα πίστευαν ότι το όνειρο ενός νεαρού αγοριού θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα. ‘Ένας από αυτούς ο πατέρας του που πάντα πίστευε στο όραμα του γιου του να πετύχει σε ό,τι έβαζε το μυαλό του. Η νοοτροπία του Ντίνου απέναντι στους πελάτες του ήταν απλή και ειλικρινής: αν δεν είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, δεν πληρώνετε για το έργο. Από τότε, ο Ντίνος ανδρώθηκε μαζί με την κάμερά του. Έχει περάσει αμέτρητες ώρες συλλέγοντας ανθρώπους, φωτογραφίες και ενδιαφέροντα σχήματα, τα οποία οδήγησαν επίσης σε μια σειρά ρεπορτάζ, ζωντανών συνδέσεων και τηλεοπτικών εκπομπών που συνεπαγόταν πολλές ώρες επεξεργασίας. Αυτές οι ευκαιρίες απέσπασαν το δικό του ταξίδι, ενισχύοντας την οπτική της δικής του ιστορίας.

Βλέπει τη ζωή σαν ταινία, σε μια σειρά ατελείωτων εικόνων, που έχουν ορατό ρυθμό και μια συνέχεια στιγμών που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη. Τώρα στα 39 του, έχει επιλέξει να συλλέγει μια συγκεκριμένη πτυχή της ζωής – τις φωτεινότερες στιγμές, τις χαρούμενες, που είναι η επιτομή της ανθρώπινης ευτυχίας, όπου η συγκίνηση και τα συναισθήματα είναι μεταδοτικά. Και αυτό ακριβώς μεταδίδουν οι ταινίες του, με μια καλλιτεχνική και πολύ προσωπική προσέγγιση για τη δημιουργία ταινιών που καταγράφουν τις αισθήσεις.

Η δουλειά του μέχρι στιγμής έχει κερδίσει το ενδιαφέρον και την αποδοχή πολύ σημαντικών κινηματογραφιστών του εξωτερικού, οδηγώντας τον με κάθε του πλάνο στη συνέχεια της δικής του ιστορίας.

Γάμος – Βάπτιση Κινηματογράφου

Στην Wedding Vision, είναι καθήκον μας να μετατρέψουμε την ιστορία σας σε μια ιστορία που θα ηχούσε στη μνήμη του μυαλού σας. Οι πιο ωραίες στιγμές σας παίρνουν οπτική μορφή, καταγράφοντας πως νιώσατε εσείς και οι αγαπημένοι σας εκείνη την ξεχωριστή μέρα. Υπάρχουν λίγες φορές στις ζωές των ανθρώπων που δρουν σαν ορόσημα, υποδηλώνοντας την αρχή κάτι νέου – την αρχή ενός νέου κεφαλαίου. Και αυτό αντικατοπτρίζεται σε εκείνη την προφανή λάμψη που οι άνθρωποι έχουν στο πρόσωπό τους όταν τα συναισθήματα παίρνουν τη θέση των σκέψεων και όταν οι εικόνες αξίζουν περισσότερο από ό,τι οποιαδήποτε λέξη θα μπορούσε ποτέ να περιγράψει.

Η Wedding Vision είναι εκεί για να καταγράψει αυτές τις στιγμές και να τις μοντάρει με μοναδικό τρόπο σε μόνιμες αναμνήσεις που μπορούν να αποδωθούν ξανά και ξανά για να ξαναζήσετε τον ενθουσιασμό, την αφθονία και την ευφορία που αισθανθήκατε στην περίπτωση αυτή, παγώνοντας εκείνες τις στιγμές για πάντα.

Εξοπλισμός

Στην Wedding Vision θέλουμε να σας προσφέρουμε τις επαγγελματικές μας προτάσεις για τον καλύτερο τρόπο παρουσίασης των αγαπημένων σας φωτογραφιών και των ταινιών γάμου ή βάπτισης.

Εδώ μπορείτε να βρείτε ένα ευρύ φάσμα φωτογραφικού και βίντεο εξοπλισμού και αξεσουάρ. Συλλογές των τελευταίων ειδών της αγοράς, ολοκαίνουργια προϊόντα και φρέσκες ιδέες που θα απεικονίζουν τις ιδιαίτερες στιγμές σας με τον τρόπο που αξίζουν.

Συνεργάτες

Ο χώρος των συνεργατών μας είναι εκεί όπου τα μέλη μας μπορούν να συνδεθούν, προκειμένου να δουν την αναθέτουσα ταινία γάμου ή βάπτισης. Παρέχει επίσης στα μέλη μας τη δυνατότητα να παραγγείλουν το εν λόγω υλικό ή να το στείλουν στους φίλους τους ηλεκτρονικά.