Ένας λαμπρός γάμος που έγινε στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης. Η Μαρία και ο Αντώνης ένωσαν τις ζωές τους με την ευλογία του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου. Γονείς, συγγενείς και πολλοί φίλοι στάθηκαν δίπλα στο ζευγάρι την όμορφη τούτη ώρα. Περήφανος κουμπάρος ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Εμείς είμαστε δίπλα τους κάθε λεπτό αποτυπώνοντας με το φακό μας τις ξεχωριστές στιγμές του ευτυχισμένου ζευγαριού. Ένα δημιουργικό παιχνίδισμα της κάμερας με την έκφραση, την κίνηση και το συναίσθημα που ήταν ορατό στα πρόσωπα τους.

Τα πρώτα πλάνα από την προετοιμασία της νύφης και του γαμπρού διαδέχτηκαν οι λήψεις κατά τη διάρκεια της τελετής. Σιωπηλά, κατανυκτικά, το ζευγάρι έζησε την ιερότητα και τη σημαντικότητα του γεγονότος. Η ευτυχία και η συγκίνηση αποτυπώνονταν στα πρόσωπά τους ορίζοντας και την απαρχή μιας νέας ζωής.

Μετά την τελετή ακολούθησε η δεξίωση στο ξενοδοχείο “Hyatt Regency Thessaloniki”. Γνωστές προσωπικότητες και πολλοί εκπρόσωποι της κοσμικής ζωής της πόλης ήταν εκεί, ενώ όλοι μαζί, σε μια μεγάλη παρέα, διασκέδασαν μέχρι το πρωί. Οι πανέμορφοι κήποι του ξενοδοχείου ήταν για εμάς ένα εξαιρετικό σκηνικό που χρησιμοποιήσαμε για τις λήψεις της επόμενης μέρας. Το όμορφο ζευγάρι στάθηκε με άνεση και φυσικότητα απέναντι στην κάμερα και έγιναν για εμάς οι ιδανικοί πρωταγωνιστές σε μια ξεχωριστή ταινία, τη δική τους ταινία!

Η Μαρία και ο Αντώνης ξεκίνησαν μια κοινή πορεία ζωής. Απλόχερα μας χάρισαν τη λάμψη τους και τη χαρά τους φωτίζοντας με την ομορφιά τους κάθε μας πλάνο.

Τους ευχαριστούμε γι΄αυτό, τους ευχόμαστε κάθε ευτυχία στη ζωή τους και τα καλύτερα για το νέο μέλος της οικογένειάς τους που θα έρθει σύντομα!

Μία ξεχωριστή φωτογράφηση που έγινε στο ξενοδοχείο “Hyatt Regency Thessaloniki”, ένα πραγματικά εξαιρετικό σκηνικό! Αυτό που θα μας μείνει σίγουρα αξέχαστο από εκείνη την ημέρα είναι το πόσο όμορφα περάσαμε με το ζευγάρι. Γίναμε όλοι μαζί μια δυνατή δημιουργική ομάδα που με κέφι και πολύ καλή διάθεση κάναμε την ολοήμερη φωτογράφηση. Ο Αντώνης και η Μαρία είναι δύο πολύ όμορφοι άνθρωποι και πάνω από όλα χαιρόμαστε που τους γνωρίσαμε!

Πείτε μας την γνώμη σας! Εάν θέλετε κι εσείς ένα βίντεο για να αποθανατίσετε τις πιο όμορφες στιγμές σας, επικοινωνήστε μαζί μας!