ΒΙΝΤΕΟ ΓΑΜΟΥ

Τα γαμήλια βίντεο γάμου μας είναι να ενισχύσουμε την ακτινοβολία ενός ειδυλλιακού γάμου, όταν δύο άνθρωποι αποφασίζουν να δημιουργήσουν μαζί την πορεία τους σε ένα άγνωστο μέλλον καθώς ενώνουν τη ζωή τους με την αγιότητα του γάμου, δηλώνοντας την αγάπη τους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μαρία & Γιάννης

Οι νέοι, Μαρία & Γιάννης, βρήκαν τον γάμο των ονείρων τους στην Κρήτη μετά τη μαγευτική εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, κατακλύζοντας την ευτυχία τους με τον πιο λαμπερό τρόπο.

Ηλιάνα & Στέφανος

Για τον παραδοσιακό γάμο του Στέφανου & Ηλιάνας στην Κρήτη, το ζευγάρι επέλεξε μια διαφορετική προσέγγιση όπου η σύγχρονη ζωή και τα παλιά έθιμα γίνονται ένα, δημιουργώντας αναμνήσεις που γεφυρώνουν γενιές.

Νικολέττα & Αργύρης

Το ευτυχές ζευγάρι, η Νικολέττα και ο Αργύρης, σφράγισαν την ένωση τους με τις επιθυμίες τους κάτω από τα αστέρια ενός ελληνικού καλοκαιριού στην πανέμορφη Χαλκιδική! Ποτέ δεν θα κοιτάξουν ξανά αυτά τα αστέρια με τον ίδιο τρόπο.

Χριστίνα & Κυριάκος

Μαζί θα αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε έρχεται στον δρόμο μας. Ήταν το απόλυτο καλοκαιρινό όνειρο για τον γάμο της Χριστίνας & Κυριάκου στην Ηγουμενίτσα. Δείτε το βίντεο γάμου τους!

Καλλιόπη & Χαράλαμπος

Ο γάμος της Καλλιόπης & του Χαράλαμπου στη Δράμα ήταν απλά κομψός. Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Αυτοί οι δύο είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν.

Μαρία & Τρύφωνας

Γεφυρώνοντας το χάσμα ανάμεσα στην παράδοση και τον νεωτερισμό, ανάμεσα στον λαογραφικό και τον αστικό μύθο, είδαμε τον γάμο της Μαρίας και του Τρύφωνα σε ένα μοναδικό περιβάλλον στη λίμνη της Καστοριάς.

Λίζα & Τάσος

Όταν ο Τάσος και η Λίζα συναντήθηκαν σε ένα μικρό ποντιακό χωριό της Κοζάνης, ο χρόνος σταμάτησε για λίγο, μέχρι που βρήκαν τον κοινό τους σκοπό και άρχισαν το ταξίδι μαζί, τώρα ως σύζυγοι.

Μαρία & Αντώνης

Απίστευτο γαμήλιο ταξίδι για την Μαρία & Αντώνη. Μια κομψή νύφη, έναν όμορφο αλλά αγχωμένο γαμπρό και στη συνέχεια οι δύο ως ένα, για πάντα και πάντα.

Ελευθερία & Δημήτρης

Με το υπέροχο φως της Χαλκιδικής στο γάμο της Ελευθερίας και του Δημήτρη, ο γάμος τους ήταν σίγουρα μια ευλογία. Δείτε το βίντεο γάμου τους!

Collection of wedding moments

Το 2011 Showreel του Wedding Vision παρουσιάστηκε μια συλλογή γαμήλιων στιγμών που αποκαλύπτουν πώς γυρίζουμε τα όνειρά σας και τις λεπτομέρειες που προσέχουμε, behind the scenes.

Ελευθερία & Τάσος

Μπροστά στο «μαζί για πάντα», ο γάμος της Ελευθερίας και του Τάσου χαρακτηρίστηκε από μια αίσθηση ταπεινότητας και σεβασμού, έτοιμοι περισσότερο από ποτέ να γράψουν το πρώτο κεφάλαιο στο βιβλίο της παντρεμένης ζωής τους.

Μαρία & Κώστας

Ήταν μια κρύα νύχτα το Δεκέμβριο στις Σέρρες, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, αλλά τίποτα δεν ζέστανε τις καρδιές μας περισσότερο από ότι ήμασταν και εμείς μάρτυρες ότι η Μαρία και ο Κώστας ενώθηκαν για το υπόλοιπο της ζωής τους.