ΒΙΝΤΕΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Τα βίντεό μας για το βάπτισμα είναι να δοξάζουν την μακαριότητα που αισθάνεται όταν βαφτίζεται ένα παιδί, χαρίζοντάς του μια μυριάδα ευλογιών. Το βάπτισμα ενός παιδιού φέρνει τεράστια χαρά στην κοινότητα ενώ καθιστά τους γονείς περήφανους για να ακούσουν επίσημα το όνομα του παιδιού τους.

Φώτιος-Αλέξανδρος

Ο Φώτιος-Αλέξανδρος βαφτίστηκε στην Κύπρο και ενώ ήταν λίγο ανυπόμονος για όλη την εμπειρία, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για όλους τους ενήλικες φιλοξενούμενους που τον απολάμβαναν στις αγκαλιές τους.

Αναστασία

Πώς μπορεί ένας τέτοιος μικροσκοπικός άνθρωπος να κλέψει την καρδιά σας αμέσως; Αυτή ήταν η περίπτωση της αγαπημένης Αναστασίας στην υπέροχη βάπτιση της στο Κιλκίς που έγινε ένα διασκεδαστικό γεγονός για όλους τους επισκέπτες.

Βάφτιση στη Δράμα

Αυτή η βάφτιση στη Δράμα ήταν αρκετά συναισθηματική, γεμάτη με αθωότητα, αγάπη και ενθουσιασμό για ένα μικρό αγόρι που δεν μπορεί να περιμένει να ανακαλύψει τον κόσμο.

Δέσποινα

Το ταξίδι της Δέσποινας είναι βέβαιο ότι θα είναι εκπληκτικό. Είναι πολύτιμη σε όσους την αγαπούν. Δείτε το βίντεο βάπτισής της!

Άννα-Κατερίνα

Μια πριγκίπισσα στην παραγωγή, η Άννα Κατερίνα ήταν το αστέρι της παράστασης. Και παρόλο που αναμένονται δάκρυα σε οποιοδήποτε βάπτισμα, θέλουμε τα μελλοντικά δάκρυά της να είναι μόνο χαράς.

Σοφία

Στη βάπτιση της Σοφίας οι γονείς κρατούν τα χέρια του παιδιού τους, που μπορεί να είναι μόνο για μια σύντομη περίοδο της ζωής τους αλλά θα κρατήσουν μια αξέχαστη θέση στην καρδιά τους για πάντα.